Про кохання можна словами...

Петренко Ольга
Про кохання можна словами,
Можна поглядом і обіймами...
Можна справами і ...думками...
Але щирими, живими, сильними!

Уночі мерехтливими зорями.
І ранковими свіжими росами.
Про кохання можна з покорою,
Або з пристрастю... весни чи осені.

Про кохання можна крізь всесвіти,
І так близько, що чуєш шкірою...
В нім згубитися можна і скреснути!..
Коли міряне не півмірою.