Радiсть, пташку легкокрилу...

Петренко Ольга
Радість, пташку легкокрилу,
Не сполохай ненароком.
Лад і спокій, серцю милий ,
Схорони від злого ока.

Струни, ніжні заповітні,
Не віддай до рук невмілих.
Вір! І папороть розквітне
У гармонії і силі!

Мудрість, гідності порука
І розумного смирення,
Від танталової муки
Вбереже думки буремні.

Буде вчасно все, що має
Статися! Лише на благо!
У життєвому розмаї
Скреснуть сенси і звитяги.