Крок за кроком, крок за кроком

Петренко Ольга
Крок за кроком, крок за кроком -
Майбуття стає уроком,
Спогадом або дарунком.
Ллється у минуле лунко

Мить за миттю, рік за роком...
Ой, якби ж знайти пророка,
Щоб наосліп не блукати!..
Де свобода - там і ґрати...

Крок за кроком. Геть ті думи!
Чобітьми кресати нумо,
Доки струни серця й тіла
Не ослабли, не зніміли.