Рапсодiя весни

Петренко Ольга
Рапсодія чарівної весни -
Квіткових нот магічний рій.
ПелЮстки, наче дивні сни,
Мережать візерунки мрій.

Нектар солодкого чуття
Просочує стривожені думки -
І серце млосним захлинеться забуттям,
І забринять бажань струмки.

Піднесенням охоплене єство
Красою напувається сповна -
То всеосяжним торжеством
Любові розливається весна!