Пусть будет всё

Юрий Поплавский 2
Хай буде все.
(І.Д.)
Хай буде все іще, і свіжий вітер,
Парад галактик і парад планет.
Парад бажань у теплий літній вечір.
І вранці росипад хай нас не омине.
Та хай вогонь горить і не згасає.
Нехай ржавіють не потрібні нам замки.
Гостей вино хай з рук твоїх зігріє,
А душі освятЯть поезії рядки.

Живи, радій теперешній хвилині,
Що надана з тобою нам в кредит.
І всі бажання, завтра й нині,
Хай збудуться!  Це мій вердикт!