Бо ж так ромали знов сп вають...

Сергей Шелковый
Циганська осінь


Засмаженими їжаками
гука до тризни ромів кухня.
Палає маками-квітками
чаклунки Есмеральди сукня.

І, мов ліси, циганська шкіра,
мов жовтень, світиться смагляво.
І котиться червона фіра
осінньої гучної слави.

Як солодко ніяковіти
в пожежі віття кольоровій!
Вогонь гілок - прощальні квіти
від незбагненної любові...

Шмат смаженини роздирають
циганські,
з ауруму, зуби

і в чорних вусах зиск ховають,
бо ж так ромали знов співають -
п*янкіше за усі Ютуби.