Вберегти людину у собi

Петренко Ольга
Вберегти людину у собі.
Для польоту віднайти натхнення.
Не згрубіти серцем в боротьбі.
Не розчаруватись одкровенням.

Погранничя між добром і злом
Відчувати шкірою своєю.
І думок погожих джерело
Не замулити оманливим єлеєм.

Обіймати ближніх і себе.
Розуміти суть під мішурою.
І чужих не слухать "соб - цабе",
Щоб свого не поламати строю.