Дивним чином Вам осiнь...

Влад Селезнев
Дивним чином Вам осінь пасує,
Жовтий колір наснаги та щастя.
Добрим словом згадаємо всує
Очі милі, мов блискіт обийстя.

Теплий день нас за обрієм бавить,
Наче в тій давнозгаданій казці.
Не сумуйте - то автор так марить,
Зберігая ранжир в ковід масці.

Милозвучна омріяна осінь,
Знамо всім, що тобі все відомо
Цифра дивна: там сорок та вісім...
Там, де я, там зявилося слово...

- Дивный вірш, - пише добрий соавтор,
Тут про осінь, або про кохання?
Чи можливо про міцність від гарту?
Може, вірш про ймовірне єднання?....

Не шукайте підстави наснагу,
Жовта осінь дарує натхнення.
Я пишу, щоб наповнити спрагу,
Я писатиму аж до успіння:

"Дивним чином Вам осінь пасує..
Дивна жінка, що Музою справжнім.
Ви чарівна... так око милує
Та й красива, що буду відважним..."