Добавь мне в чашку осень

Людмила Прилуцкая
Додай мені у філіжанку осінь,
З гірчинкою туману на зорі,
І замість цукру хмарку, неба просинь
Лист золотавий поруч, на столі...

Додай мені зовсім злегенька,тиші
Там мало,трохи,лише мить одну
"Прощай" птахами ранок в небі пише,
І я в твоєму відчаї тону....

Додай мені світанків й ніч безсоння,
І нове, тихе щастя нагадай...
І трохи світла кинь на підвіконня...

Мені у каву осені додай...

19.09.21