эскиз

Алексей Балов
нє політічєскоє
   захожу до ветеренарної клініки… витер ноги надів маску … слава Україні кажу .. на рецепшині дівча молоденьке каже "угу" … поруч прибиральниця шваброю вовтузить по полу … в черзі люди с звірятками сидять до лікаря ….
        я до дівчини .. а чі є у вас кажу ліки від алергії стопзуд?!… для собоки …. вона каже … для собаки нема але є для котів … я кажу а воно відрізняєця?… вона .. та наче ні але доза звісно не та що треба … може і не допомогти .. от каже на днях жіночка одна брала для свого чоловіка так потім приходила каже не взяло ….. я …. !!….??.???……. прибиральниця не відриваясь від швабри каже "крисомору тре було .. той все бере" ….. черга вибухнула реготом … аж лікарка вийшла з кабінету … запитує що тут трапилося?… їй відповіда хтось з черги… "та таке … музсчина лікуватися до вас скоро прийде … від алергії"