***

Лариса Опанасенко
Навіть сон проходить поміж нами дуже тихо
Може він боїться нам наснитись на світанку
Наперед сюжет його не буде нам розкрито
Навіть сон в прикмети різні вірить і зізнання
За вікном постоїть не наважившись заглянуть
До Зорі мовчати буде думаючи просто
Про межу через яку світанок не пускає
І про дощ , який іде по той бік мосту