Хвилястий папуга

Виктория Лесниченко
Хвилястий папуга, хвилястий папуга,
Хвилястий папуга  сумує без меж.
Нема йому друга, нема йому друга,
Нема йому друга і подруги теж.

Розлючена кішка, розлючена  кішка,
Розлючена кішка полює за ним.
Замислишся трішки, замислишся трішки,
Замислишся трішки і згинеш, як дим.

Він хоче на волю, він хоче на волю,
Він хоче на волю, нема вороття.
Знайоме до болю, знайоме до болю,
Знайоме до болю  оце відчуття.

Теж хочу на волю…