Кохання до снаги

Ольга Довжик-Остринская
Я відшукаю береги, зберу цілунки долі,
Відкрию ніжності портал на фарбах пелюстків.
Мені кохання до снаги - не вабить присмак болю -
Я пью відвертість із дзеркал, що склала із шматків...

Я занотую світ зірок, вдягну стожар намисто,
Вплету в незаймані вірші  молитвою слова,
В чарівне зілля із квіток я покладу любисток,
Щоб ти відчув -- як у душі кохання ожива...

Ольга Довжик-Остринская
Художник Katrin Velz Stein