Вже навчена

Ольга Довжик-Остринская
Вже навчена. ..
і болем... і жалем...
пригнічена...
коли на серці щем. ..
скалічена...
тріпочеться душа...
на пагорбі...
кохання... ожива...
у злагоді...

Вже навчена...
пустеля... цілий світ...
за межами...
на кригу крише лід...
залежали...
від неба та землі...
серпанками. ..
кохання кораблі...
йдуть ранками...

Вже навчена...
у танку самоти...
збентежена...
десь там... лишився ти...
пожежею...
зриває з серця біль...
нестримано...
заносить заметіль...
Гольфстримами...

Вже навчена...

Ольга Довжик-Остринская
Фото инет