Лебедь, рак и щука..

Марти Тамия
Мацах цкъа искогберг ч1арий г1ург1аз
Мохь боьттина ворда тоттур йу шаьш
Аьлла доггах цунах тасбелира
Амма важа кхин меттах ца йелира
Мохь-м баш беза а хирбацара царна
Амма г1ург1езан йеза шен ана
Искогберг хьийзаш йуг1йала г1ерта
Ткъа ч1ара ма хуьллу хит1е д1аг1ерта
Мила ву хаац бакъверг йа харц
Амма и ворда кхин меттах йалац