Мальви. Володимир Поята. Поэзия Приднестровья

Поэты Прозаики Приднестровья
Мальви

Біля хати цвітуть знову мальви
На подвір'ї пустому давно,
Вони білі, рожеві, червоні
Заглядають у темне вікно.
Заглядають немов викликають:
"Ми розквітли, погляньте на нас,
Ви нас пестили і доглядали,
Цю красу ми придбали для вас".
Та не знають того чудні мальви,
Ті, що сіяли їх, не прийдуть,
їхні душі тут, мабуть, витають,
Ну для кого ж ці мальви цвітуть?

Володимир Поята
Жовтень 2007 року, с. Ковбасна.


Источник:
Газета "Гомiн",