Рiдною мовою. Надiя Делiмарська

Поэты Прозаики Приднестровья
Рідною мовою

Літо, осінь, зима і знову
Я побачу рідну діброву.
Поцілую берізок віти,
І посію у землю квіти.
Гей, цілющі холодні роси,
Обніміть мої ноги босі!
Поле, стежка, густі тумани,
Все так миле, таке бездоганне...
Цвіт від вишні впаде на коси,
Серце знову співати просить:
Пісня, думка, вітання слово
І молитва – рідною мовою.

Надiя Делiмарська

Источник:
Газета "Гомiн",