Разом ми эдинi. Ольга Бабой

Поэты Прозаики Приднестровья
Разом ми єдині

Немає сили більше, ніж народ,
У кожного в грудях живе
Шматочок світлого, рідного.
Тут українець, росіянин, гагауз,
Болгарин, молдованин і араб –
Єдиною родиною живуть.

Придністров’я – куточок мій рідний,
Поглянь – дитина я твоїх просторів.
Так хочу в мирі, у спокої рости
І рученята вгору піднімати.
Щоб кожен віру в краще в серці мав
І для добра лиш в світі цьому жив.

Так хочу я, щоб світом правила любов,
Щоб між державами не було

                ворожнечі.
Щоб всі кордони зникли водночас,
А між братами тільки радість

                панувала.

Ольга  БАБОЙ
(учитель ТСШ № 9 ім. С. О. Крупко)

Источник:
Газета "Гомiн",