Книга Iм я на каменi. Книжные новинки ПМР

Поэты Прозаики Приднестровья
У центральному офісі Республіканської політичної партії
«Оновлення» презентували книгу «Ім'я на камені».

(checkmark)Автори книги – старший науковий співробітник НДЛ «Археологія» ПДУ ім. Т. Г. Шевченка Ігор Четвериков, голова Спілки фотохудожників Придністров'я Олександр Паламар і журналіст Микола Феч.
(checkmark)Вони зазначили, що друковане видання розповідає про різні форми пам'яток, які збереглися на території Придністров'я. Книгу видали за підтримки Адміністрації Президента ПМР Вадима Красносельського та РПП «Оновлення».
(checkmark)Нагадаємо, що книгу «Ім'я на камені» видали у 2020 році в рамках проекту, присвяченого вивченню збережених надгробних пам'яток XVII – початку XX століття на лівобережжі Дністра.

Источник:
Газета "Гомiн",