Червень. Людмила Стременовська

Поэты Прозаики Приднестровья
Червень

Малює червень пензликом
Квіточки шипшини,
Волошки – неба клаптики –
I роси на стежинах.
Спекотний день малює
I надвечір’я тінь,
Сполохане зайчатко
I птахів щебетiнь,
Та вітерець, що пестить
Верби над рікою,
Де хвиля притулилася
До каменя щокою.
Малює червень вишні,
Що на зорi поспіли,
Степи, в роботі стомлені,
I зливи знавiснiлi.
Малює червень райдугу,
Що над містами й селами
Розкинулась усмішкою
Яскравою, веселою.

Людмила СТРЕМЕНОВСЬКА


Источник:
Газета "Гомiн",