Ти - останнiй герой...

Карина Устинова
Ти - останній герой в моїй дивній, заплутаній книзі.
Ти - останнєє диво з усіх, що я зможу створити...
І нехай в твоїм погляді зараз читається крига...
Все одно твої очі не зможе ніхто повторити.

Та у кожному розділі все оберталось найгіршим.
І в сюжеті з'являлися темні забруднені плями...
Ти назавжди у книзі залишишся дивним, утомленим, старшим...
Нас завжди розділятимуть люди своїми роками...

І в моменті фінала раптово скінчиться чорнило,
І зіпсується пензлик і зникне остання надія...
Я ніколи не зможу тебе тебе назавжди відпустити...
І твій образ назавжди зостанеться в дивних, заплутаних мріях..

07.10.2021