Роберт Геррик. N-52 Ещё одно Господу

Сергей Шестаков
Роберт Геррик. (N-52) Ещё одно (Господу)

Как я приду к Тебе? Ты – в вышине;
В мир горний не взлететь без крыльев мне.
Душе моей дай крылья обрести! –
На Небеса нет лёгкого пути.


Robert Herrick
52. Another

Thou bid'st me come; I cannot come; for why?
Thou dwell'st aloft, and I want wings to fly.
To mount my soul, she must have pinions given;
For 'tis no easy way from earth to heaven.