Б. Хмельницкий и Вл. Путин

Гордей Махнович
Якщоб трапилось диво,
І Богдане с труни піднявся,
випив би келих пива,
з Путіним обійнявся.

Сказав би: - "Любий брате,
гарна твоя програма,
Іду за тебе голосувати,
Брехні в ній нема, а ні грама"