В небе звонко поет тишина

Ольга Довжик-Остринская
В небе звонко поёт тишина,
Развернув синеватые стяги,
Різнобарв'ям лягла таїна
На доли, що втомились від спраги...

Листья кружатся в танце немом,
Отражаясь в прозрачной лазури,
Осінь ніжно співа під вікном,
Обіймаючи небо... Похмурі

Пролетают вдали облака,
Завершая дневную сюиту...
Наче піна  вершків з молока,
Ліг туман на заморені квіти...

Осень, слезно прощаясь с теплом,
Красит волосы трепетным ивам,
Світить сонце жовтневим чолом,
Замовляючи  золото зливам,

Приоткроет день тихо рассвет,
Ночь запрячет в кленовых ладонях,
Намалює яскравий портрет
З сивиною на вранішніх скронях...

Будет ветер садами бродить,
Обнимая багряные листья...
Неповторно-оновлена мить
Візерунком лягла в небі чистім. ..

Ольга Довжик-Остринская
Фото инет