Покров

Тиа Мелик
        Радуйся, Радосте наша, покрый нас от всякого зла честным Твоим омофором.


Покров над Миром,
Любовь с Неба
Льётся
И в воздухе,
Невидимый шарф,
Сотканный,
Из БЛАГОДАТИ.
Словно дождь,
Сквозь решето
Стекает, капает
Небесных Цветов
Запах.
Молчание,
Полный покой.
Покрывает нас,
Матушка,
Твой омофор.