Лама i реклама

Таисия Цыбульская
Лама слухала рекламу,
там потрібне все для лами:
і лопата, і візочок,
вила, книжка і дзвіночок!
Лама швидко все купила,
ухопила зразу вила,
покрутила-повертіла,
що за звір - не зрозуміла!
Стала в книжку зазирати,
так не вміє ж прочитати!
Сіла лама у візочок:
- Ось проїдусь хоч разочок!
А візочок дзвінко - ХРЯСЬ!
Ледь на ноги зіп'ялась!
За лопату ухопилась,
за хвилину вже втомилась!
Сіла лама в холодочок:
- Подзвоню хоч у дзвіночок!

Щоб не бути вам як лама,
ви не вірте всій рекламі,
придивляйтеся уважно
і не будьте легковажні!

14.10.2021