Faded rainbow

Таня Гурьева
Faded rainbow,
Sparkling light,
I was born
To die inside.

Who am I
Without you?
Lying eyes
Are clearly blue.

Swallow me
And throw away,
I'm alive,
But for one day.

Bring me flower
To my grave,
I'll be waiting,
Dear knave.

06.03.2020