Небо зоряне тихо пливе ув iмлi

Диана Гудолл
Небо зоряне тихо пливе ув імлі.
У коханні своєму зізнався мені.
"Ти троянда моя запашна,
Чарівна і квітуча весна..."

Вітерець ніжно пестить мене по щоці
У коханні своєму зізнаюсь тобі.
"Чорнобривець ти мій золотий,
Теплий Вересень мій яснИй..."

Не злякались ми витівок злої зими.
У коханні своєму зізналися ми.
"Почуття віддала мені щедра земля,
І віднині ти мій..." "Ти моя..."

Картинка з інтернету