Деградацiя?

Там Кошка
Деградація – це коли нема грошей?
Ні, мій любий! Це коли волаєш як скажений
Про те, що не слід і пошепки.
Але в тебе свої поняття, авжеж.

Байдужість – це коли нема слів?
Ні рідний мій, це коли їх забагато,
І ти їми вбиваешь. І мене майже вбив…
Ще й радієш, немов то таке свято.

Недалекість – це коли не розумієш щось?
Ні, мій генію, це коли вмієш пояснити так,
Щоб потім дивитися Ютьюб не довелось.
Але ні, то вже не на твій смак…