День мiй мiсяць май

Ангелина Длинка
Знала, а чи не знала я,
а чи здогадалася,
а чи і не знала я,
що за день прийшов,
а чи снігом сипе він,
а чи дощ пошле мені,
а чи май заквітне мій,
а чи зимній день.
Цвіти мій бузок,
цвіти розцвітай,
цвіти  мій бузок,
запах мій, місяць май.
Запахи, запахи, запахи,
день мій місяць май,
знаю, а чи не знаю я,
та серед бажань,
запахами рідними
із дитинства він,
сніг лише садів пошле,
в май мій і мій дім.
Бузок мій, бузок мій
цвіти розцвітай,
і запах по світу
дитинства вітай,
до кожної долі,
до кожного дня,
нехай в цьому світі
тепер не сама!
Запахи, запахи,запахи,
день, бузковий день,
сніг і дощ лагідні,
та поглянь лишень!
Небо саме заквітчане
квітами бузка,
і листопад, де лист упав,
душу мені ласка
ноябрь 2020р.