Шановнi друзi, ви неймовiрнi

Влад Селезнев
Шановні друзі, ви неймовірні,
Промінчики тепла відчую я в словах.
Вони красиві - щирі - добрі - вірні
Я в привітаннях чую добрий знак.

Тепло душі, яскраві словоформи -
Це тішить сердце й посмішка жива.
А ще я знаю, слова - не для проформи.
Сьогодні добрий день, сьогодні мов жнива.

Най цей врожай вернеться вам сторицей, 
Й душі Ваші відчують мій привіт.
Дивіться сонечко як світить над столицей
Радіймо разом, радіє цілий світ!

Добра і злагоди, натхнення і наснаги.
Най буде так, як серце нам велить
Мій тост за вас, щоб не відчули спраги
Все буде добре, щасливо будем жить!