Осень

Марина Панфёрова
Цього року красива осінь,
Зупинися, вбери у себе.
Якщо ти не помітив досі,
Починати колись, та треба.
Зазирне тобі прямо в очі,
Щоб побачити твою душу.
Листя падає і шепоче:
"Все минеться, давай, видужуй!"
У калюжах синіє небо,
Шоколадом блищать каштани,
Від кав'ярні за крок від тебе
Пахне кавою невблаганно.
Вона просто крокує поряд.
З нею ви незнайомі зовсім.
Тільки той випадковий погляд
І слова про красиву осінь