Aerobics

Лорд Брайтон
we have almost come out to the sea
we have almost got out of the net
we can now almost feel the wind blowing
we have almost learned what to look at
and we now almost know how to laugh, and
we now almost talk about our own things
and we now almost don't turn away our eyes
and we now almost sing

now we almost can see the skies
and we almost have stood at full height
we have almost opened all of the portals
and SAVE OUR SOULS we almost don't cry
we almost don't hear anymore orders
it's almost impossible to keep us in herds
we have almost come out to the road
but only almost, ONLY ALMOST

OH, AEROBICS!

who can dare impede us being together?
who can dare say that we don't exist?
who can dare close down the traffic?
who can dare try re-color our mist?
who can dare take away our morning,
who will dare have the trigger pulled?
who will ever dare to change the wind's essence?
REALLY, WHO?!

Алиса – Аэробика

Мы уже почти вышли к морю.
Мы уже почти сбросили сеть.
Мы уже почти чувствуем ветер.
Мы уже почти научились смотреть.
Мы уже почти умеем смеяться.
Мы уже почти говорим о своем.
Мы уже почти не отводим глаз.
Мы уже почти поем.

Мы уже почти видим небо.
Мы уже почти встали в рост.
Мы уже почти открыли все двери.
Мы уже почти не кричим: SOS.
Мы уже почти не слышим приказов.
Нас уже почти не возможно пасти.
Мы уже почти вышли на трассу,
Но только почти, только почти.

Аэробика.

Кто посмеет нам помешать быть вместе?
Кто посмеет сказать, что нас нет?
Кто посмеет отменить движенье?
Кто посмеет перекрасить наш цвет?
Кто посмеет отнять у нас утро?
Кто посмеет нажать на курок.?
Кто посмеет переиначить ветер?
Кто, ну-ка, кто?