День соборностi украiни

Мария Верховинина
Українці прагнуть вільно жити
В мирі, дружбі, зовсім не тужити.
Над Дніпром могучим кульки догори
А на них блакитні піднялись прапори.

Згуртувались люди в рідній Україні
Ланцюгом єдиним на країні милій.
Всі вони бажають кращого життя,
В єдності ми сила, - то наше майбуття.

Непоборне прагнення нашого народу,
Жити всім родинами, побороти негоду.
Будемо єдиними ми в своїй країні,
Славимо ми вільну, щиру Україну!