Весняна мить

Мария Верховинина
Сиділи двоє біля озера,
А небо зірками заквітчано 
Сиділи двоє біля озера,
Русявий парубок і дівчина.

Сиділи двоє біля озера,
Та про кохання вічне мріяли.
Сиділи двоє біля озера,
А небо зірками заквітчано.

Русявий парубок на дівчину
Дивився так, мов цілував,
І поглядом своїм милуючись
Дівчину ніжно обіймав.

Сиділи двоє біля озера,
А небо зірками заквітчано 
Сиділи двоє біля озера,
Русявий парубок і дівчина.