Батьки моi рiднi

Мария Верховинина
Як два голуби сизокрилі
Батьки мої любі милі.
Ви як лебідь і лебідка
Життя прожили  своє світле.

Як місяць виблискує на воді
Так яскраво ви у нашому житті.
Завжди в пригоді дітям ставали,
Чим могли, усім допомагали.

Ви нас, дітей, любили, хвалили,
Як піклувалися, щоб не хворіли!
Пестили нас у дружній родині
На нашій ріднесенькій Україні.

Я так все бажала, щоб були живі,
Здорові, щасливі у нашій рідні.
Щоб я приїздила, поради шукала,
За ваше здоров’я бокал підіймала.

Пісні за столом дружно ми би співали,
Тоді і онуки горя не знали.
Та роки летять, як оті сизарі,
Ви зірками стали на небі вгорі.