Любiй мамочцi

Мария Верховинина
Рідненька мамочка моя,
Безмежно люблю тебе я.
Тебе в житті не забуваю,
І образ твій в душі тримаю.

Ти мила, ніжна і красива,
Прекрасна і дітьми любима.
Ти знала все та все уміла,
Мене багато чому навчила.

Без тебе зорі потускніли,
Та небо, ніби потемніло,
Твоя там зіронька на небі,
Як важко на землі без тебе.

Мамулю, мамо, люба нене,
Як дорого воно для мене.
Це перше слово немовляти,
Частіше хочу вимовляти.

Та маю я земний уклін віддати,
Та руки матері зацілувати.
Подяку щиру від душі даю,
За ту любов та доброту твою.

За щастя жити на землі,
Тобі рідненька, вдячна,
Сумую за тобою
Та завжди пам’ятаю.