Дорогому сину

Мария Верховинина
Ти, мій сину – воїн,
Яких пошукати.
Стало в країні лихо,
Пішов воювати.

Ти, мій любий сину,
Дбав про Україну.
Щоб вільно ми з тобою жили,
Ніякі поганці до нас не зайшли.

Ти, мій сину – воїн,
Бажаєш, щоб ми сіяли, орали,
Щастя мали, врожаї збирали.
Діти, щоб війни не знали.

Ти, мій сину – воїн,
Здоров’я свого не шкодував,
Молоді, золоті свої роки,
Україні дарував.

Ти – захисник, ти мій герой!
Бажаю, щоб ти був щасливим,
Ти в мене красинь, молодий,
Ти батько двом моiм онукам.


2020 рік