Бузок лiку

Мария Верховинина
Духм’яний аромат бузків
Несуть вітри крилаті.
Квітують квіти весняні,
І аромат пливе по хаті…

Така краса – цілителька вона,
Подагру і суглоби всім лікує.
Настоянка із білого бузку,
Від болі нас, старих, рятує.

Бузок квітує біля хати,
Де довго жила моя мати.
Та ті не вернуться літа,
Де я колись щасливою була.