Онучка

Вира Украинка
Ясного погожого деньочка
Першого числа у листопаді,
У цей світ прийшла чудова внучка
Усі рідні були дуже раді.
               
 Хай зростає, та й для слави Бога,
Хай співає, Він того достойний,
Хай в житті її мине тривога,
Бог хай буде поруч благодійний.
               
 Самого найкращого бажаю,
Довіряю всю тебе Творцеві
І до Нього  руки простягаю,
Славу за тебе несу Отцеві.
01.11.2021