Посвящение мужу в день рождения

Иванова Ольга Ивановна
Лучшее варенье из малины.
После бани по три чашки пью.
Приходи скорее ко мне, милый!
Я тебя вареньем угощу.

Будем пить чаёк из самовара,
На веранде будем пить вдвоём.
А потом с тобою под гитару
Песни Гленна Миллера споём.

(CHATTANOOGA CHOO CHOO Glenn Miller — from «Sun Valley Serenade» — words by Mack Gordon, music by Harry Warren: «Pardon me, boy Is that the Chattanooga choo choo? Pardon me, boy! O,Gott, the Chattanooga choo choo.
Track twenty-nine. Can you give me a shine».  (Чаттануга чучу - джаз.)

Нравится варенье из малины?
Я тебя вареньем угощу.
Приезжай ко мне скорее, милый!
Больше никуда не отпущу!

(I do love and sing in December, Long before the springtime is due? And even though it's snowing, Violets are growing, I know why and so do you.
 
I do love and sing ev'ry evening, Whispering your name as they do? And why have I the feeling Stars are on my ceiling? I know why and so do you.
 
I can see the sun when it's raining, Hiding ev'ry cloud from my view; And  why I see the rainbow, when you are in my arms, I know why and so you do...

R: When you smile at me, I hear gypsy violins; When you dance with me, I'm in the heaven when music begins.)


03.11.2021