Больше люби...

Людмила Прилуцкая
Боляче, як мені боляче,
Хочеться вити, як звір...
Ти прибери усе ко'люче,
Ти у мій усміх не вір!...

Порожньо в світі, так порожньо
Без твоїх рук і очей,
Чому отак усе, боженьку,
світла таїна ночей,

наших цілунків розвіяна?
Більше не в парі серця?...
Думи спокійні й розмірені?
Розум немов у мерця???

"Ні", ще раз " ні" серце шарпає
Крига  твоїх тихих фраз,
Кров з мого серденька крапає,
Знову сльозами зайшлась...

Вірити хочеться, вірити,
Що я потрібна, як вдих,
Годі обра'зами міряти,
Щастя надій золотих...

Гаряче , в серці так гаряче
Хочеться вити, як звір...
Щось в своїм серденьку маючи,
Більше люби, більше вір....