Молитва

Виталий Кононов
Отче Свароже,
творец-вседержитель,
вми гласу сына (дщери) русскаго.
Ты – мой, я – твой.
Яко щуры да пращуры одесную и ошуйную,
да пребудем вечно и в Яви, и в Прави.
Дух и правда с нами –
в чертоге твоем нетленном,
да на землях наших во вселенной.
И соделаем должное
 со вестию –
совестливо,
яко сердца велят, яко души поют, – солнечно.
И не поступимся Славою Рода нашего!
Гой-я!