Ты шел ко мне через весь город

Любовь Тильман
***
Ти йшов до мене через ціле місто, аби пригорнути мене.
Ти йшов до мене через ціле місто, аби цілувати мене.
Ти йшов до мене через ціле місто, аби побачити мене.
Смієшся: «Багато чого було там, у минулому столітті».

Я збиралась підійти до тебе, аби ти пригорнув мене.
Я збиралась підійти до тебе, аби ти цілував мене.
Я збиралась підійти до тебе, щоб розповів, що кохаєш.
Підійшла до тебе і почула: «Ти збиралась кудись іти?!»

;
Ты шел ко мне через весь город, чтобы приласкать меня.
Ты шел ко мне через весь город, чтобы целовать меня.
Ты шел ко мне через весь город, чтобы увидеть меня.
Смеешься: «Да много чего было там, в прошедшем веке».

Я собиралась подойти к тебе, чтобы ты приласкал меня.
Я собиралась подойти к тебе, чтобы ты целовал меня.
Я собиралась подойти к тебе, чтобы рассказал, что любишь.
Подошла и услышала: «Ты собиралась куда-то идти?!».