S-ascunde dragostea sub stele

Красный Рыцарь
S-ascunde dragostea sub stele,
De soare ;i frumoas; zi,
Fiorii zburd; pe sub piele,
Dorin;a de a ;mplini.

;ndr;gosti s-ascund ;n noapte,
Pe maluri, dealuri,sub copaci,
;i vorbind ;ncet ;i ;oapte
Cuvinte dulci acelor dragi.

Stau ascun;i ei cu perechea,
Fiecare au un loc,
Iubesc fete cu urechea,
Dar fl;c;ii ;ntr-un joc.

Dup; ce mai cad ;i nucii,
Muzic; ;n Sat r;sun;,
Chem;torii ;terg papucii,
La o nunt; lume -adun;.

S-ascunde dragostea sub stele,
De soare ;i frumoas; zi,
Fiorii zburd; pe sub piele,
Dorin;a de a ;mplini...