Ставочки й верби

Надежда Крайнюк
Ставочки й верби,  Ковалівські гори,
До обрію пшеничнії поля,
Безмежнії  Шевченківські простори,
Усе це — Українонька моя.

Яр Кашенський — то диво  наше й  втіха, —
І ранки  неймовірної краси,
І річечка… Тече вода в ній тихо,
Лелечі над  полями голоси, 

Пташиний хор, пісень чарівні звуки,
Ліси і обліпихові гаї
В години випадкової  розлуки
Вриваєтеся в спогади мої.

23. 03. 2021 рік
Світлина авторки публікації