Пажаданьни на ДН

Славамир Адамович
Ігару Войнічу:
Вітаю!
Цёмнымі часамі - сьвятла ў галаве!
Здароўя Пану і Роду,
а ў капшуку - лавэ!
)))))))))))))))
Тамары Балакінай:
Дарагая Бакіна!
Як шасьцідзесятніцы,
пажадаю...ракіі
выпіць і расслабіцца!
Здароўя ў цёмныя часы!-
Красы!

Ані Каваленцы:

Асьцярожна з сякераю,Ганначка!
А тым болей з хлапцамі сімпотнымі.
Зрэшты,будзе як будзе, - каханьнечка
і жыцьця,як найменш,не самотнага!

Зьміцеру Бартосіку:

Дзень добры,Пане!
Здароўя,трываньня!
І добры вечар
ды моцы ў плечы!
--------------------
Каб перажыць!