В ос нньому парку вирують над

Ольга Дементеева Русенко
В осінньому парку вирують надії,
Кохання і тиша, співає гілля
Від вітру.  В повітрі нездійсненні мрії,
І смутком таємним укрита земля.

Лише аромат від зів'ялого листя
Навіює спогади і почуття,
Калина стоїть у червонім намисті.
Милуюсь. І знаю: нема вороття

Туди, де охоплені сивим туманом,
Кохали без тями, зігріті теплом сердець. Але в кожного власна є драма
І хочеться вірити, що не кінець

Епохи романтики, сонця, натхнення,
Бо серце  ще прагне  співати пісні,
І мріє, що зміниться вмить повсякдення,
Від думки цієї так добре мені!