К. Чуковский. Перед праздником зима. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Перед праздником зима
Winter, being before fest day,

Для зеленой елки
Has itself white dress sewed

Платье белое сама
For a green tree by the way

Сшила без иголки.
Needle without in mood.

Отряхнула белый снег
Christmas tree has shaken off

Елочка с поклоном
The white snow with bow

И стоит красивей всех
And been staying beaty more

В платьице зеленом.
In her green dress now.

Ей зеленый цвет к лицу,
The green color does she suit,

Елка знает это.
Christmas tree does know this -

Как она под Новый год
How well on New Year's Eve

Хорошо одета!
She for certain dressed is.