161. Менi б води живоi досхочу напитись! Пiсня

Ганна Горбатюк
Мені б води живої досхочу напитись,
І щоб по всіх артеріях текла !
Щоб серце і душа завжди могли живитись
Енергією світла  і тепла !

 Приспів 1:
Господь, Ти моя поміч !
Господь, Ти моя сила !,
Твої слова -  то є вода жива !
І рани лікувала, і душу оживила,
Я хочу пити з Твого джерела !

      2
Коли Тебе не знала, в темряві блукала
І сил так бракувало вже мені,
Мов квітка та,  душа від спраги засихала,
Та Ти  з"явився раптом, мов у сні !

         Приспів 2:
Узяв мене на руки
Й скінчились мої муки:
Всі рани Ти мої перев"язав !
Схилився наді мною і ніжною рукою,
Ковток води живої пити дав !

///////////Проїграш://///////

      3
Земною стежкою я йтиму за Тобою
І нас тепер ніхто не розлучить !
Ти любиш так мене і добре  із  Тобою,
То хто мене ще зможе так любить ?!

         Приспів3:
Господь, Ти моя поміч
Господь, Ти моя сила !,
Твої слова -  то є вода жива !
І рани лікувала, і душу оживила,
Я хочу пити з Твого джерела !



Ганна Горбатюк.